TV-inspektion af kloak og afløb

En effektiv måde at undgå gravearbejde

TV-inspektion af kloakering, faldstammer eller forskellige ledninger og kanaler er den optimale løsning, hvis du vil identificere et problem og ønsker at undgå gravearbejde. På den måde kan diverse skader i afløbsledningerne lokaliseres, hvad enten det skyldes indtrængning af rødder eller skadedyr som eksempelvis rotter.

Har du mistanke om skade, så anbefaler vi, at få tjekket eventuelle problemer inden skaden breder sig og eventuelt komplicerer reparationsarbejdet. Ønsker du en forebyggende undersøgelse, så tilbyder vi TV- inspektion inklusiv rapport bestående af video samt skadesdokumentation i form af fast foto, som sendes til dig og evt. til pågældende forsikringsselskab.

Fordele ved TV-inspektion hos Spul af Kloak:

Forebyggende skadesafklaring

Undgå gravearbejde

Dokumentation og TV-rapport

Åbent 24/7 alle ugens dage

Rådgivning og langtidsholdbar løsning

Hjælp til forsikring

Send en besked

Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

TV-inspektion i Odense og på Fyn

Med base i Odense og Kerteminde kan vi tilbyde TV-inspektion indenfor maksimalt to timer. Så er du sikret hurtig service og klarhed over eventuelt skadesomfang. Vores TV-inspektion dokumenterer om problemet skyldes rørbrud, sætningsskader i kloakeringen, rødder eller øvrige problemer som kan forårsage tilstopning eller dårligt gennemløb i vandafledningen.

Vores moderne vognpark og TV-udstyr gør det muligt at inspicere og dokumentere skadesomfanget på alt slags rør, så du er sikret et præcist og grundigt overblik over eventuelle skader i kloaksystemet.

Fyns måske laveste priser på spuling af kloak og afløb

Hos Spul af Kloak kører vi ikke kun døgnet og ugen rundt, men også med nogle af Fyns laveste priser på spuling af kloak og afløb. Har du brug for spuling eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder, så kontakt Spul af Kloak på kontor@nohrogco.dk eller
tlf. 30 40 13 03.

Menu