Spuling af kloak og afløb

Er din kloak eller dit afløb stoppet?

Så fortvivl ej – problemet afhjælpes med spuling. Hos Spul af Kloak servicerer vi Odense og hele Fyn med kloakeringsarbejde og vores moderne vognpark klarer alle opgaver indenfor højtryksspuling og slamsugning, så gennemløb i afløb eller kloak genetableres hurtigt og problemfrit.

Vi tilbyder akut udrykning og med base i Odense og Kerteminde, så kan vi være fremme indenfor maksimalt 2 timer.

VI garanterer hurtig og effektiv rensning og spuling af kloakker og afløb og løser opgaver for alt fra private husejere, boligforeninger, erhverv/industri samt nybyggeri.

Vi tilbyder også:

Send en besked

Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Få bugt med gammel belægning og aflejringer

Tæring, stillestående vand eller dårligt udført kloak-/ledningsarbejde er den typiske årsag til tilstopning eller dårligt gennemløb i kloaksystemet. Hos Spul af Kloak får du effektiv spuling af kloakken, som renser rørene for belægning og gamle aflejringer. Oplever du allerede på nuværende tidspunkt tilstoppede rør eller dårligt gennemløb, så anbefaler vi, at få spulet rørene inden uheldet rammer. På den måde forebygges problemet, så huset ikke fyldes med affalds/-kloakvand samt lugtgener. Dårligt gennemløb er samtidig en nemmere og dermed billigere opgave at løse end ved komplet tilstopning. Uanset situationen, så sikrer vi, at du får en service, som er holdbar på den lange bane.

Spuling af kloak i Odense og på Fyn

Med kloakeringsopgaver fordelt over hele Fyn, så har vi godt kendskab til områdets typiske problemstillinger indenfor vandstand, kloakering og vandafløb. Stikker problemet dybere end, hvad der umiddelbart giver sig til kende på overfladen, så hjælper vi dig videre, uanset om det kræver TV-inspektion, kontakt til forsikringen eller øvrige nødvendige tiltag. Vi har et tæt samarbejde med en række fynske forsikringsselskaber og ved hvad der skal til for at hjælpe dig hurtigt videre.

Nogle af Fyns laveste priser på spuling af kloak og afløb

Hos Spul af Kloak kører vi ikke kun døgnet og ugen rundt, men også med nogle af Fyns laveste priser på spuling af kloak og afløb. Har du brug for spuling eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder, så kontakt Spul af Kloak på tlf. 30 40 13 03.

Menu