Serviceaftale

Er du træt af, at kloakken altid stopper når du har gæster?

Spul af Kloak tilbyder nu også serviceaftaler, hvor vi kommer ud til dig en til to gange om året efter behov og servicerer din kloak til en billig pris.

Service af kloak er til dig som har en køkkenbrønd, kloak med bagfald eller evt. lunke, hvor alt skidtet ofte har en tendens til at sætte sig, og med tiden lukke til.

Vi har masser af kunder, som har disse problemer med kloakken. Problemerne kan afhjælpes ved at vi kigger forbi en til to gange om året og renser og spuler. På denne måde sikrer du dig imod et pludseligt stop på det mest uheldige tidspunkter – f.eks. i forbindelse med mange gæster i huset.

Ro i sindet

En serviceaftale er en særdeles populær løsning fordi den ikke koster ret meget, men samtidig giver ro i sindet da man tager evt. problematikker i opløbet og derved mindsker risikoen for uheldige stop.

Send en besked

Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Kunne en serviceaftale være noget for dig?

Så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til Spul af Kloak allerede i dag og få en uforpligtende snak om dine behov – ring på 30 40 13 03 eller send os en mail på kontor@nohrogco.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Menu