Slamsugning

Effektiv og miljøvenlig slamsuger

Hos Spul af Kloak løser vi alle problemer og udfordringer med tilstoppede kloakker, afløb, brønde samt øvrige tilstoppede vandafledninger. Vi gør det beskidte arbejde og opsuger og bortskaffer slam, kloakvand og flydende affald på hele Fyn.
Med en moderne vognpark bestående af effektive og miljøvenlige slamsugere, så udfører vi både større opgaver for boligselskaber, ejerforeninger og erhverv/industri samt samt service og vedligehold for private husejere. Vores lange spuleslanger gør det muligt at komme til overalt – også de steder hvor pladsen er trang.

Er dit afløb stoppet, eller trækker det ikke ordentligt, så hjælper vi med slamsugning. Der findes mange årsager til et stoppet afløb eller kloak, dette kan skyldes aflejringer, tilstopning med belægning efter brug gennem tiden, for lidt tilløb af vand osv. Uanset årsagen kan Spul af Kloak hjælpe med slamsugning og løse problemet hos dig.

Typiske opgaver:

Tilstoppede kloakker, afløb og brønde

Tømning af tanke og bassiner

Spuling og rensning af vej

Oprensning af vandafledninger

Forsikringsopgaver

Send en besked

Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Slamsugning for privat og erhverv

Med kloakservice og slamsugning fra Spul af Kloak får du komplet service og vi forlader ikke stedet før problemet er løs. Samtidig hjælper vi med at lokalisere årsagen, så du får en langtidsholdbar og dermed den bedste økonomiske løsning. Vi har erfaring med alle typer tilstoppede kloakrør og vandlafledninger og ved hvordan situationen skal håndteres, så problemet ikke dukker op i tide og utide.
Kort sagt, vores slamsugning er den bedste løsning på både den korte og lange bane.

Dine fordele:

Åbent 24/7 alle ugens dage

Effektiv og forebyggende indsats

Miljøvenlig slamsugning

Akut udrykning

Hjælp til forsikring

Slamsugning i Odense og på Fyn

Med base i Odense og Kerteminde tilbyder Spul af Kloak effektiv og grundig slamsugning på hele Fyn. Vi rykker hurtigt ud ved akutte tilfælde og bortskaffer alt spildmateriale efter miljøvenlige forskrifter, så deponeringen sker på en forsvarlig måde. Bla. leveres tøraffald ved udvalgte modtagerstationer, som genanvender materialet til brændsel.

Er uheldet ude og selve vandafledningen er defekt, så kan vi lokalisere skaden med TV-inspektion, så du undgår unødvendigt gravearbejde.

Kontakt os allerede i dag

Hos Spul af Kloak kører vi ikke kun døgnet og ugen rundt, men også med nogle af Fyns laveste priser på spuling af kloak og afløb. Har du brug for spuling eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder, så kontakt os på kontor@nohrogco.dk eller tlf. 30 40 13 03.

Menu